Снимка: БулфотоНай-добрата българска тенисистка в последните няколко години Цветана Пиронкова стартира

...
Снимка: БулфотоНай-добрата българска тенисистка в последните няколко години Цветана Пиронкова стартира
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова стартира в основната схема на US Open

Снимка: Булфото

Най-добрата българска тенисистка в последните няколко години Цветана Пиронкова започва в главната скица на US Open. Организаторите на последния за годината шампионат от Големия шлем оповестиха предварителния лист с участнички и от него стана ясно, че българката е предпоследната, която попадна в шампионата на база на мястото си в ранглистата, написа " Спортал ".

Именно в Ню Йорк през предходната година беше огромното завръщане на пловдивчанката. Тогава нейният предпазен ранкинг бе задоволителен за място в схемата. Там тя победи Людмила Самсонова, Гарбине Мугуруса, Дона Векич и Ализе Корне преди на четвъртфинал да отстъпи на Серина Уилямс.

Сара Ерани е единствената по-нискоранкирана, която попада непосредствено в главната скица. За страдание спадът в ранглистата на Виктория Томова съответства с оповестяването на участничките, което прави нейният късмет за непосредствено попадане много по-малък.

Със своята 117-а позиция сега Томова е 13-а запаса за шампионата като въпреки всичко занапред ще се раздават поканите на уредниците, тъй че има теоритична опция и втората ни ракета да не минава през пресявките.

Другата добра вест е, че с напредъка си в ранглистата Димитър Кузманов сигурно си подсигурява присъединяване в квалификациите при мъжете, където измежду поставените ще бъде Григор Димитров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР